Kumluca Belediyesi Çevre Düzenleme Çalışması Yürütüyor

Kumluca Belediyesi ekiplerinin Kum Mahallesi Obalar mevkisi ve Günay Sahil Tesisleri çevresinde çevre düzenlemesi yürüttüğü bildirildi.

Kumluca Belediyesi ekiplerinin Kum Mahallesi Obalar mevkisi ve Günay Sahil Tesisleri çevresinde çevre düzenlemesi yürüttüğü bildirildi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, ilçenin çevre düzenlemeleriyle modern bir şehir olma yolunda ilerlediğini kaydetti. İlçe genelindeki peyzaj çalışmalarının Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildiğini ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu: "Ekiplerimiz, Günay Sahil Tesisleri yanındaki yaya köprümüzün etrafını düzenleyerek halkın kullanımına açacak. Finike girişinde başlattığımız orta refüj yeşillendirme çalışmalarımızla Alakır Köprüsü'nden ilçe merkezine kadar yemyeşil bir ilçe girişi oluşturacağız. Ayrıca, ilçemizin diğer bölgelerinde de yeşillendirme ve bakım çalışmalarını sürdürüyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: