Kumluca Belediyesi, İstanbul Halser Fuarı'na Katılacak

Antalya Kumluca Belediyesi, Halser İstanbul Yaş Sebze Meyve, Üretim Girdileri, Paketleme, Lojistik, Pazarlama Fuarı'na özel...

Antalya Kumluca Belediyesi, Halser İstanbul Yaş Sebze Meyve, Üretim Girdileri, Paketleme, Lojistik, Pazarlama Fuarı'na özel konuk olarak katılacak. Bayrampaşa Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde kurulan fuarda dünyanın dört bir yanına sebze ve meyve ihracatı yapan Durdaşlar Tarım ve Çetinler Tarım da yer alacak.

2012'yi domates yılı ilan eden Kumluca Belediyesi, İstanbul’daki Bayrampaşa Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde düzenlenen Halser Fuarı'na özel konuk olarak katılıyor. 24-26 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirecek fuarda Kumluca’da yetiştirilen sebze ve meyveler katılımcılara tanıtılacak.

Reklam
Reklam

Tarım sektörünün önde gelen şirket ve kuruluşlarının Halser Fuarı'nda buluşacağını belirten Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, fuarda sebze ve meyve ihracatı konusunda önemli tanıtımların ve tartışmaların yaşandığı bir platform olduğunu söyledi.

Çetinkaya, “Kumluca Belediyesi Toptancı Hali’nde yapmayı planladığımız fuar ‘Domates Fuarı’ olacak. Domatexpo 2012 Kumluca Domates Fuarı’nı sektörün dev paydaşlarının katılımıyla inşallah kasım ayında Kumluca’da gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. Halser Fuarı'na, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katılacağı belirten Çetinkaya, Bakan Yazıcı’yı, Kumluca’da düzenlemeyi planladıkları Domatexpo 2012 Kumluca Domates Fuarı’na davet edeceği kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: