Kumluca Belediyesi’ne ISO 9000 Denetlemesi

Kumluca Belediyesi’nin 2007 yılından buyana sahip olduğu TSE ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi, TSE tarafından tetkik edildi.

Kumluca Belediyesi’nin 2007 yılından buyana sahip olduğu TSE ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi, TSE tarafından tetkik edildi.

TSE ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi’ne uygun şekilde hizmet üreten Kumluca Belediyesi’nde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü tarafından sistemin iyileştirilmesi yönünde tetkik gerçekleştirildi.

Üç gün süren Kalite Yönetim Sistemi tetkikinde başkanlık, başkan yardımcıları, kalite yönetim sistemi temsilcisi, şikayet yönetim sistemi temsilcisi, ar-ge müdürlüğü, imar müdürlüğü, yazı işleri müdürlüğü, zabıta müdürlüğü, itfaiye müdürlüğü ve diğer birimlerde de genel olarak tetkikler yapıldı.

Reklam
Reklam

Tetkiklerin başarılı geçtiğini belirten TSE Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkikçisi Ümmühan Masır, Kumluca Belediyesinin istenen standartlara uygun olarak hizmet verdiği ve belgelendirme sürecinin bir yıl daha uzatılmasına karar verdiklerini söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, belediye olarak kalite standartlarına uygun bir işleyişi doğru şekilde devam ettirmenin kendileri için sevindirici olduğunu söyledi.

Çetinkaya, TSE tarafından yapılan tetkikin faydasını ise şöyle değerlendirdi:

“TSE ISO 9000 belgesiyle kalite yönetim sistemi bünyesinde yaptığımız hizmetlerin bir dış gözden bakılarak tetkik edilmesi, kurumumuzda yapılan hizmet ve işleyişin sisteme bağlı olarak eksiklik yada fazlalıklarının kontrolü gerçekleştirildi. Yapılan tetkikler sayesinde kalite sistemine uygun işleyişimiz ve sistemin iyileştirilmesiyle sürekliliğinin sağlanması hedeflenmektedir.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: