Kumluca Belediyespor’ dan Görkemli Sezon Açılışı

Bölgesel Amatör Liginde (Bal Ligi) mücadele eden Kumluca Belediyespor, Kumluca Şehir Stadında düzenlenen sezon açılışı töreninde

Bölgesel Amatör Liginde (Bal Ligi) mücadele eden Kumluca Belediyespor, Kumluca Şehir Stadında düzenlenen sezon açılışı töreninde Demre Belediyespor ile hazırlı müsabakası gerçekleştirdi.

2013-2014 Bal Ligi sezon açılış törenine Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Kumluca Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Songur, Ramazan Çataltepe ve çok sayıda taraftarla her iki takımın oyuncuları katıldı.

Kumluca Belediyespor taraftarlarının tezahüratları eşliğinde başlayan tören saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Daha sonra bu yıl kadrosuna yeni oyunları dahil eden Kumluca Belediyespor A Futbol takımı oyuncularının isimleri okunarak seyircilere tanıtıldı ve sezonun başarılı geçmesi için dua edildi.

Reklam
Reklam

Törenin ardından ev sahibi Kumluca Belediyespor ile Demre Belediyespor arasında hazırlık maçı oynandı. İlk yarı 2-1 Demre Belediyesporun üstünlüğüyle tamamlanan müsabaka, 90 dakikanın sonunda 2-2 berabere tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: