Kumluca Koleji öğrencileri serviste 'sesli kitap' dinliyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde yürütülen 'Türkiye Okuyor' projesine, Antalya Kumluca Koleji, öğrenci servislerinde başlattığı 'sesli...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde yürütülen 'Türkiye Okuyor' projesine, Antalya Kumluca Koleji, öğrenci servislerinde başlattığı 'sesli kitap' uygulamasıyla destek veriyor.

Kumluca Koleji, eğitime yaptığı katkılara bir yenisini daha ekledi. Öğrencilerin, bütün zamanlarını eğitim ve öğrenim için kullanmayı hedefleyen Özel Kumluca Koleji yetkilileri, ölü zaman olarak geçen servislerdeki zamanı sesli kitap okuyarak değerlendiriyor. Yeni başlatılan uygulama ile öğrenciler, okul çıkışından evlerine varıncaya kadar servislerde sesli kitap dinleyerek zamanlarını değerlendiriyor.

Reklam
Reklam

Kumluca Koleji Müdürü Ahmet Ilkın, öğrenci servislerinde uygulamaya başladıkları sesli kitap projesine öğrenci ve velilerin büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Ilkın, "Öğretmen ve veliler olarak öğrencilerimize kazandırmak istediğimiz kitap okuma alışkanlığına, servislerde uygulamaya başladığımız sesli kitap projesinin olumlu katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kitap okuma alışkanlığı kazanan öğrencilerimizin hem okuldaki derslerinde hem de gerçek hayatta daha başarılı olacaklarına inanıyoruz. Okuyan öğrenci daha çok düşünür ve daha başarılı olur. Bu bağlamda Kumluca Koleji'nde başlatılan projenin öğrencilerimizin başarısını daha da arttıracağına inanıyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: