Kumluca Sanayi Sitesi Ve Çevresi Temizlendi

Antalya - Kumluca Belediyesi tarafından, sanayi sitesi ve çevresinde yapılan çalışmada, hurda araçlar ve kötü görüntü oluşturan çöpler temizlendi.<br> <p class="Aral_0131k_0020Yok">Kumluca

Antalya - Kumluca Belediyesi tarafından, sanayi sitesi ve çevresinde yapılan çalışmada, hurda araçlar ve kötü görüntü oluşturan çöpler temizlendi.

Kumluca Belediyesi görevlileri tarafından yürütülen çalışmayla sanayi içindeki çöp, hurda ve sanayi artıkları kaldırıldı. Çalışmalar sırasında zabıta ekipleri, sanayi sitesindeki işyeri sahiplerini bilgilendirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, sanayi sitesi içi ve çevresinde belediye olarak temizlik çalışması başlattıklarını ve bundan böyle bölgede çevre kirliliğine izin vermeyeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Temizlik çalışmaları sırasında sanayi içindeki hurdaları, iş yerlerine ait sanayi atıklarını ve çöpleri kaldırdıklarını ifade eden Çetinkaya, "Belediye olarak sanayi sitemizde geniş çaplı bir temizlik çalışması daha gerçekleştirdik. Ekiplerimiz esnafımıza gerekli uyarıları yaptı. Bundan böyle çevreyi kirleten, sanayi atıklarını etrafa atanlara yasalar çerçevesinde yaptırım uygulanacak" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: