Kumluca U-16 Takımı Batı Liginde Şampiyon Oldu

Kumluca Belediyespor U-16 takımı, batı liginde şampiyon oldu.

Kumluca Belediyespor U-16 takımı, batı liginde şampiyon oldu.

Batı liginde mücadele eden Kumluca Belediyespor U-16 takımı, erteleme maçında Elmalı Belediyespor'u 8-1 yenerek birinci oldu. Ligde oynadığı 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik alan gençler, kalesinde 12 gol gördü, rakip kalelere 83 gol gönderdi.

Genç takımlar antrenörü Hakan Çataltepe, U-16 batı liginde şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Oyuncularını başarılarından dolayı kutlayan Çataltepe, "Lig boyunca rakiplerimizle kıyasıyla bir yarış içindeydik. Şampiyonluğa ulaşan taraf biz olduk. Şimdiki amacımız Kumluca'mızı play-off'ta en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyonluğun ilan edilmesiyle coşkulu anlar yaşayan takım oyuncuları, sevinçlerini yöneticiler ve antrenörleriyle paylaştı.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz