Kumluca'da alacak meselesi kanlı bitti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir kişi, alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı kişi...

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir kişi, alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı kişi tarafından tabanca ile vurularak yaralandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Kumluca Narenciye Mahallesi Adnan Menderes bulvarı hastane caddesi galericiler sitesi karşısındaki bir evde meydana geldi. Alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başlayan A. S. ile C.Z. arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine alacaklı C.Z Kefil A.Z'yi tabanca ile iki el ateş ederek bacaklarından yaraladı, vurulan şahsın yakınları tarafından polis ve ilkyardım ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine gelen Polis ekipleri C.Z'ı gözaltına alarak karakola götürdü. ilk yardım ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları yaralı A.S'i kumluca devlet hastanesine götürdü.

Reklam
Reklam

Vurularak yaralanan A.S'nin hayati tehlikesi bulunmadığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: