Kumluca'da Derin Deniz Deşarjı Çalışmaları

 Kumluca Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine bağlı olarak inşaatı devam eden derin deniz deşarjı çalışmalarında karadaki çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

Kumluca Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisine bağlı olarak inşaatı devam eden derin deniz deşarjı çalışmalarında karadaki çalışmaların tamamlandığı bildirildi. Kumluca'daki derin deniz deşarjı çalışmalarında karada yürütülen çalışmalarda terfi merkezi binası, pompaların montajı ve trafo üniteleri kurularak elektrik bağlantı çalışmalarına başlandı. Karadaki çalışmaların yanı sıra deniz tabanında da bin 600 metre uzunluğundaki borulama çalışmalarının sürdüğü, gemiyle deniz tabanı kazılarak yapılan çalışmalarda ise 300 metrelik kısmının tamamlandığı kaydedildi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, projenin hayata geçirilmesiyle altyapıdaki en son aşamayı tamamlayacaklarını söyledi. Böylece Kumluca'nın altyapısının tüm eksiklerini çözümlemiş Antalya bölgesinde örnek ilçe haline geleceğini ifade eden Çetinkakya, "Tüm çalışmalarımızın hedefi, gelecek nesillerimize tertemiz bir çevre bırakmaktır. Çalışmalarımız bu yönde hızlı bir şekilde sürüyor. İnşallah yıl sonuna kadar proje tamamlanarak faaliyete geçecek ve ilçemiz güzel bir hizmete daha kavuşmuş olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: