Kumluca’da Fırınlar Denetlendi

Antalya’nın Kumluca ilçesinde zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde hizmet veren fırınlarda denetim...

Antalya’nın Kumluca ilçesinde zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde hizmet veren fırınlarda denetim yapıldı.

Kumluca Belediyesi zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde, işyerlerinin ruhsatları, genel temizlikleri, personel portör muayeneleri ve gıda üretim yerleri ve şekilleri denetlendi. Uygunsuzluk tespit edilen bazı işyerlerine zabıta ekipleri tarafından sözlü olarak uyarıda bulunulurken, ceza işlemi uygulanmadı.

Kumluca Belediye Başkan Yardımcı Ramazan Çataltepe yaptığı açıklamada, ilçede faaliyet gösteren fırınlarda öncelikli olarak yapılan hijyen ve gıda denetiminin sonunda olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı dolayısıyla denetimleri sıklaştırdıklarını ve halkın sağlığını korumak amacıyla denetimlerin devam edeceğini söyleyen Çataltepe, vatandaşın güvenle alışveriş yapabileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz