Kumluca'da "Geçmişten Günümüze Zeka Ve Beceri Oyunları Sergisi" Açıldı

Antalya - Kumluca'da Mavikent Çanakçı İlk ve Ortaokulu tarafından "Geçmişten günümüze zeka ve beceri oyunları sergisi" açıldı.<br> <p class="Aral_0131k_0020Yok">Kumluca Cumhuriyet Meydanı'ndaki

Antalya - Kumluca'da Mavikent Çanakçı İlk ve Ortaokulu tarafından "Geçmişten günümüze zeka ve beceri oyunları sergisi" açıldı.

Kumluca Cumhuriyet Meydanı'ndaki serginin açılış töreninde konuşan Mavikent Çanakçı 75. Yıl İlk ve Ortaokulu Müdürü Hasan Taştekin, çocukların oyun konusunda sadece bilgisayara bağlı olduklarını, okul idaresi olarak çocukları bilgisayara bağlılıktan kurtarmak için zeka ve beceri oyunları çalışması yaptıklarını söyledi.

Yaklaşık üç aydır sürdürdükleri çalışmalarda öğrencilerin zeka ve beceri oyunlarında büyük mesafe kat ettiklerini ifade eden Taştekin, yapılan çalışmaları sergiyle halka göstermek istediklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından Kaymakam Salih Işık ve diğer protokol üyeleri, zeka ve beceri oyunları sergisini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Işık ve bir öğrenci mangala oynadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: