Kumluca'da Iş Yeri Yangını

Kumluca'da kırtasiye malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın, maddi hasara neden oldu.

Kumluca'da kırtasiye malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın, maddi hasara neden oldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Merkez Mahallesi Çarşıiçi Caddesi Çetintürk Apartmanı'nda bulunan kırtasiye malzemeleri satan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine giden Kumluca Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Yaklaşık bir saatlik bir çalışmanın ardından söndürülen yangın sonucunda iş yerindeki malzemeler kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle iş yerinin bulunduğu apartmanın üst katlarında da kısmen maddi hasar oluştu.

Reklam
Reklam

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma başlattı. Bu arada iş yerine gelen iş yeri sahibi, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: