Kumluca'da Liseler Arası Atletizm Koşusu Yapıldı

Kumluca'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında liseler arası atletizm koşusu yapıldı.

Kumluca'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında liseler arası atletizm koşusu yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen liseler arası atletizm yarışması, kızlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Ahmet Aliağa Bulvarı'nda yapılan yarışmada 2 bin metre kızlarda Sevgiay Özer birinci, Zeynep Keyikçi ikinci, Melike Kara da üçüncü oldu. 3 bin metre erkeklerde ise Serkan Dedemoğlu birinci, Mehmet Rüzgar ikinci, Faruk Biçer de üçüncülüğü kazandı.

Reklam
Reklam

Koşunun ardından düzenlenen tören ile dereceye giren öğrencilere Kaymakam Salih Işık, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya ve Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Tekdemir tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan bazı öğrencilerin tamamlayamadıkları koşuda, bazı öğrenciler de fenalık geçirdi. Öğrencilere öğretmenleri ve arkadaşları müdahale etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: