Kumluca'da okuma yarışmasında başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Kumluca'da okullar arasında gerçekleştirilen "100 Temel Eser Okuma" yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödüllendirildi.

Kumluca'da okullar arasında gerçekleştirilen "100 Temel Eser Okuma" yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödüllendirildi.

Kumluca Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Kaymakam Salih Işık, Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Tekdemir, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Işık, törende yaptığı konuşmada, iki yıl önce okullarda her gün 15'er dakika okuma saati uygulaması başlattıklarını ve bunun faydasını gördüklerini söyledi. 100 temel eser okuma uygulamasının da öğrenciler üzerine çok faydalı olduğunun gözlemlendiğini dile getiren Işık, uygulamaların gelecekteki yansımalarının çok daha iyi olacağını ümit ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kumluca Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Tekdemir de, 100 temel eser okuma yarışmasıyla ilgili ilçe genelinde 300'ün üzerinde öğrencinin müracaat ettiğini, bu öğrenciler içinde belirlenen 12 temel eseri okuyanlar arasında yarışma yapıldığını kaydetti.

Yarışmanın ilk önce okullarda ardından da ilçe genelinde gerçekleştirildiğini anlatan Tekdemir, "Yaptığımız değerlendirme sonucunda 32 öğrencimiz Antalya'da yapılacak yarışmada ilçemizi temsil edecek. Hedefimiz öğrencilerimizin Antalya'da da aynı başarıyı göstermeleridir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlatılan isimlerine özel duvar saatleri dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: