Kumluca'da Son Kanalizasyon Ihalesi Yapıldı

Kumluca'da son iki mahallenin kanalizasyon ihalesi gerçekleştirildi.

Kumluca'da son iki mahallenin kanalizasyon ihalesi gerçekleştirildi.

Kumluca'da kanalizasyon hattı yapılmayan iki mahallenin kanalizasyon şebekesi için ihale gerçekleştirildi. Kanalizasyon ihalesine beş inşaat firması katıldı. İhale komisyonu tarafından sırayla açılan ihale zarflarında, en yüksek fiyatı KDV hariç 950 bin liraya Muhammet İlyas Bilgü ve İs-Di ortaklığı, en düşük fiyatı ise 179 bin 595 lirayla Mehmet Ali Çiper inşaat firması verdi.

Yaklaşık maliyeti 1 milyon 385 bin lira olan kanalizasyon ihalesiyle ilgili, ihale komisyonu, firmaların teklif mektuplarını detaylı olarak inceledikten sonra en geç üç gün içinde ihaleyi kazanan firmayı açıklayacak. Belirlenecek süre içinde ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılacak. Sarıkavak ve Kum mahalleleri kanalizasyon şebekesinde, yaklaşık 6 bin 500 metre uzunluğunda isale hattı döşenecek ve çalışmalar 75 iş gününde tamamlanacak.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz