Kumluca'da Trafik Kazası, 2 Kişi Yaralandı

Kumluca İlçesi Deniz Yolu Caddesinde, aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptı.

Kumluca İlçesi Deniz Yolu Caddesinde, aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptı. Kaza sonucu Otomobilde sıkışan sürücü ile araçta bulunan bir kişi yaralandı.

29-09-2012 Tarihinde 23:45 sıralarında, Deniz Yolu Caddesi, Kumluca Sanayi sitesi karşısında meydana geldi. Finike'den Kumluca istikametine giden M.B. yönetimindeki 48 GP 010 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkarak yürüyüş yolundaki akasya ağacına çarparak durdu, kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ilkyardım ekipleri geldi.

Reklam
Reklam

Acil yardım ekipleri araçtaki 2 yaralıdan F. E'yi olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra Ambulans ile Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Araçta sıkışan sürücü M.B için de kaza yerine Kumluca Belediyesi itfaiye ekipleri çağırıldı. itfaiye ekiplerinin yaklaşık 40 dakikalık hummalı çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan M.B, Finike Devlet Hastanesi 'ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı. otomobilde bulunan boş bira şişeleri ve H.B adına 2 adet aşırı hız ceza makbuzu dikkat çekerken Sürücü M.B'nin alkollü olup olmadığının yapılacak kan testinden sonra belli olacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: