Kumluca’ya Opramoas Parkı

Antalya’nın Kumluca ilçe Belediyesi, Opramoas Parkı’nın yapım çalışmalarına başladı.İlçede Meydan Mahallesi’nde DSİ tarafından Gavur Deresi’nde...

Antalya’nın Kumluca ilçe Belediyesi, Opramoas Parkı’nın yapım çalışmalarına başladı.

İlçede Meydan Mahallesi’nde DSİ tarafından Gavur Deresi’nde yapılan beton duvar çalışmasının tamamlanması ile Kumluca Belediyesi’nin bölgede 16 bin metrekare alana yapmayı planladığı Opramoas Parkı’nda çalışmalara başlandı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kent merkezinde örnek gösterilecek bir park projesinin inşa edileceğini, bu projeyle de sosyal donatı alanları kapsamında ilçeye yeni bir sembol tesis kazandıracaklarını söyledi. Başkan Çetinkaya, “İlçemizde, 50. Yıl Kültür Merkezi’nden sonra şehrin merkezinde ikinci büyük sembol tesisin yapım çalışmalarını başlattık. Kumluca kapalı halk pazarı güneyinde 50. Yıl Caddesi sınırında ki Gavur Deresi’ni de konsepti içerisine alan Opramoas Parkı projesi 16 bin metrekare alana inşa edilecek” dedi.

Reklam
Reklam

Projede çay bahçesi, anfi tiyatro, satranç meydanı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, yürüyüş ve gezinti yolları, günü birlik dinlenme alanları ve yeşil alanlarıyla sembol bir tesis olacağı belirten Başkan Çetinkaya, Gavur Deresi’nde ise su bisikleti ve kano ile gezinti imkanının park konseptine ayrı bir renk katacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: