Kumru’dan Kızılay’a 208 Ünite Kan

Ordu’nun Kumru ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 208 ünite kan toplandı.Kızılay’a kan vermede çevre il...

Ordu’nun Kumru ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 208 ünite kan toplandı.

Kızılay’a kan vermede çevre il ve ilçelerde birinci konumda bulunan Kumru ilçesinde Kızılay Kumru Şube Başkanlığı ve Kumru Müftülüğü’nce Kızılay TIR’ında hayırsever vatandaşlardan gönüllü kan bağışı alımı yapıldı. Kan bağışına kadın erkek tüm vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sabah saat 09.30’da başlayan gönüllü kan bağışı alımı gece saat 21.30’e kadar devam etti. Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan ve protokol üyeleri de kan bağışına katkı amaçlı kan verdiler.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili açıklama yapan Kızılay Kumru Şube Başkanı Erol Başar, “Mübarek 3 ayların ilk ayı olan Recep ayında, hayırlara vesile olması nedeniyle, Kızılay Kumru Şube Başkanlığı ile Kumru İlçe Müftülüğü birlikteliğinde gönüllü kan bağışı alımı yapılmıştır. Kan bağışı Kızılay Genel Merkezi’nden tahsis edilen Bağış TIR’ında gerçekleştirilmiştir” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkan Vekili Fahrettin Tinci, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, Kumru Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, İlçe Müftüsü Aykut İli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Beyazpınar, Mal Müdür Vekili Fazıl Arıkan, Nüfus Müdürü Ayhan Cayak, Seçim Müdürü Erdoğan Kısacık ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: