Kumruluların iftar sofrasını Ankaralı öğrenciler şenlendirdi

Ordu'nun Kumru ilçesindeki iftarlara Ankaralı bir grup öğrenci de katıldı. Ankara'nın Fen Lisesi, Atatürk Anadolu...

Ordu'nun Kumru ilçesindeki iftarlara Ankaralı bir grup öğrenci de katıldı. Ankara'nın Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi ve Sosyal Bilimleri Lisesi'ni kazanan yurdun farklı yerlerinden öğrenciler Özel Maltepe Dershanesi'nin iftarında buluştu.
İlçede Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Erçallar Fındık fabrikası sahibi İsmet Erçal ve Kumru M. Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Osman Yılmaz misafir öğrencileri iftar sofralarında ağırladı. Toplamda 50 öğrenci ve altı öğretmenden oluşan grup Kumruluların misafirperverliğinden çok hoşnut kaldıklarını belirtti.
Kumrulular adına söz alan İsmet Erçal bu tür organizeleri yapan öğretmenlere teşekkür etti. Erçal, "Bu gelecek vaat eden öğrencilerin ve öğretmenlerin bizlerin iftarlarını şenlendirmesine ancak saygıyla eğilinilir. Bizler kendi işlerimiz ile ilgilenirken onlar dünyanın birçok ülkesine giderek Türk milletinin dilini, kültürünü ve İslam dinini anlatıyorlar. Allah onlardan razı olsun diyorum. Benim çocuklarımın da bu çocuklar gibi hizmet verebilmeleri için gayret sarf etmekteyim." dedi.
M.Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmeni ve Pehlivan Kırtasiye'nin sahibi Osman Yılmaz ise "Kumru'muza gelen öğrencilerimize 6 gün boyunca bazen toplu bazen de dörderli gruplar halinde iftar açtırdık. İnşallah bu gibi organizeleri her Ramazan ayında yapmak isteriz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz