Kumsalda Nikah Heyecanı

Mersin'in Erdemli ilçesinde, kumsalda nikah kıyma hayali kuran çift, hayalini Kızkalesi manzarası eşliğinde gerçekleştirdi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, kumsalda nikah kıyma hayali kuran çift, hayalini Kızkalesi manzarası eşliğinde gerçekleştirdi.

PTT Erdemli Şubesinde çalışan İbrahim Durmaz ile ilçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli Fatma Çelik Durmaz'ın nikahı Kızkalesi manzaralı kumsalda kıyıldı. Erdemli Belediyesi nikah memuru Şaban Alkan'ın kıydığı nikahın şahitliğini ise Kenan Tuncer ile Halime Doğan yaptı.

Damat Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri nikahını Kızkalesi manzaralı kumsalda kıyma hayali kurduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Hayalini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Durmaz, şunları söyledi:

"Nikahlar klasik olarak salonlarda monoton bir şekilde kıyılıyor. Bu klasiğin dışına çıkıp açık havada, otantik ortamda nikah kıymak istedim. Muradıma ermenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu fikrimi paylaştığım eşim Fatma ile bu hayali gerçekleştirmek istedik. Arkamıza dünyada eşi benzeri bulunmayan Kızkalesi manzarasını alarak nikahımızı kıydık. Benim için hayaldi gerçek oldu. Nikahımızı deniz kenarında kıyarken tatilciler de yeni sezona 'merhaba' diyerek denize giriyorlar."

Fatma ve İbrahim Durmaz çifti, nikah merasiminin ardından davetlilere nikah şekeri dağıtıp sahilde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: