Kumyol Ailesi`nin Acı Günü

Çorlu`nun tanınmış ailelerinden Kumyol ailesinden Sezai Kumyol (72) yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.Çorlu`nun tanınmış...

Çorlu`nun tanınmış ailelerinden Kumyol ailesinden Sezai Kumyol (72) yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Çorlunun tanınmış simalarından Kumyol ailesi fertlerinden, bir dönem Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı aynı zamanda Çorlusporun profesyonel liglerde yer aldığı dönemlerde Çorluspor başkanlığı da yapmış olan ve Beşiktaş Kongre üyeliği bulunan Sezai Kumyol hayatını kaybetti. Kumyolun cenazesi Çorlu Merkez (Garaj) Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Çorlu Eski Asri Mezarlığı`nda yer alan aile kabristanında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Sezai Kumyol için Çorlu Merkez (Garaj) Camiinde kılınan cenaze namazına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kanbur, Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Çorlu TSOnun geçmiş dönem başkanları, yöneticileri, sanayiciler, işadamları, siyasi partilerin temsilcileri, ailesi, yakınları, eş, dost ve akrabaları katıldılar. Cenaze töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaşın efsane başkanı Süleyman Sebanın çelenkleri de yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz