Kundaklanan evden erkek cesedi çıktı

İZMİR (İHA) - İzmir'in Buca ilçesi Şirinyer semtindeki kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklanan evden erkek cesedi çıktı. Urfa Siverek'ten gelen Şehmuz Ağaçhanlı'nın (37) boğazını bıçakla kesen, daha sonra da evi yakan kişilerin yakalanması için polis çalışma başlattı

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Buca, Şirinyer, Menderes Caddesi, 134 numaradaki Sıdıka Hanım Apartmanı, kat 2, daire 3'te meydana geldi. Dairede çıkan yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını çevreye sıçramadan kısa sürede söndürdü. İçeri giren polis ekipleri yaptıkları incelemelerde salonda yerde çıplak halde yatan bir erkeğin cesediyle karşılaştı. Boğazı bıçakla kesilmiş halde bulunan erkek cesedinin kimliğineulaşamayan polis ekipleri, Alsancak'ta bir bar çalıştıran ev sahibi İ.A.'ya ulaştı. Olay yerine gelen İ.A., dairenin kendisine ait bekar evi olduğunu ve cesedi bulunan kişinin Urfa Siverek'ten yaklaşık bir ay önce yanına gelen amcasının oğlu 40 yaşındaki Şehmuz Ağaçhanlı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Cinayet Bürosu ekipleri, Şehmuz Ağaçhanlı'yı bıçakla boğazını keserek öldüren ve daha sonra da evi ateşe vererek yakan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.