Kunib 3. Olağan Kurulu Bakü'de Başladı

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü'de Kafkasya Üniversiteler Birliği’nin 3. Olağan Kurul Toplantısı 12 ülkenin 60'a yakın üniversitesinin...

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü'de Kafkasya Üniversiteler Birliği’nin 3. Olağan Kurul Toplantısı 12 ülkenin 60'a yakın üniversitesinin katılımıyla başladı.

Türkiye Mili Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Azerbaycan Resbuplikası Tahsil Nazariyesi Mikayil Cabbarov ve Gürcistan Milli Eğitim ve Bilim Bakan Yradımcısı David Durabişvili'nin katıldığı olağan kurul, Sheraton Oteli konferans salonunda geniş bir katılımla başladı.

Her üç ülke Milli Eğitim Bakanlarının, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya ve KUNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın konuşmalarının ardından Korkmaz, konuşmacılara plaket sunumu yaptı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof.Dr Ömer Özkan’a son dönemlerde yapmış olduğu yüz ve kol nakillerindeki başarılı çalışmalar neticesinde KUNİB Bilim ödüle layık görüldü. Prof.Dr.Ömer Özkan’a ödülü Erzurum Atatürk Üniversitesi, Tiflis Üniversitesi ve Bakü Üniversitesi Tıp Bölümü Fakültesi dekanları tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: