KÜNİB'in 3. Olağan Kongresi

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, Bakü'de yapılacak Kafkasya Üniversiteler Birliğinin (KÜNİB) 3. Olağan Kongresine destek vermek amacıyla toplantıya

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, Bakü'de yapılacak Kafkasya Üniversiteler Birliğinin (KÜNİB) 3. Olağan Kongresine destek vermek amacıyla toplantıya katılacaklarını bildirdi.

Başlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, KÜNİB'in 3. Olağan Kongresinin etkili ve verimli geçeceğine inandıklarını söyledi.

Kongrenin önemine değinen Başlı, "Dernek olarak iki gazeteci arkadaşımızı Azerbaycan'a gönderdik. Arkadaşlarımız oradaki gündemi kamuoyu ile paylaşacak. Gerek Ardahan gerekse Türkiye için bu kongre çok önemli" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Günay Nuh / Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: