Kupa Nilüfer Belediyespor’un

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Fuat Sakarya Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada Nilüfer...

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Fuat Sakarya Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada Nilüfer Belediyespor kupanın sahibi olurken; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ikinci, Mali Hizmetler Müdürlüğü üçüncü, Özel Kalem Müdürlüğü ise dördüncü oldu.

Üçevler’deki Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde 4 Ekim günü başlayan turnuvada 8 takım ve 100’ü aşkın personel mücadele etti. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvanın final karşılaşmalarını Nilüfer Belediye Başkan Vekili Adil Kayaoğlu, Meclis Üyesi Kemal İvgen, Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Semih Atlı birlikte izledi. 8 Takımın mücadele ettiği turnuvada Nilüfer Belediyespor şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Final karşılaşmalarından sonra ödül törenine geçildi. Belediye Başkan Vekili Adil Kayaoğlu “Nilüfer Belediyesi personelinin moral ve motivasyonuna katkı koyan bu tür sportif ve sosyal faaliyetleri önemsiyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey adına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz