Kupada Kayseri Erciyes'i eleyen Adana Demirspor mutlu

Türkiye Kupası 2. Tur maçında Adana Demirspor, güçlü rakibi Kayseri Erciyesspor’u 2-1 yenerek yoluna devam...

Türkiye Kupası 2. Tur maçında Adana Demirspor, güçlü rakibi Kayseri Erciyesspor’u 2-1 yenerek yoluna devam etti.
İlk turda bir başka Bank Asya 1. Lig ekibi Elazığspor’u eleyen Demirspor Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. Çok güzel bir galibiyet aldıklarını aktaran Çolak, “Çünkü son maçımızda şanssız bir yenilgi almıştık. Camiamıza moral vermesi açısından önemliydi. Tebrik ediyorum oyuncularımı bugün haklı bir galibiyet aldılar. Çok iyi mücadele edip kazanmasını bildiler.” dedi.
Hafta sonu ligde çok kritik bir maça çıkacaklarını aktaran Çolak, “Bu hafta son maçımız kazanmak zorundayız. Bu galibiyet moral oldu. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. İyi motive olarak maçı kazandık. Ortaya konulan futbol bizi memnun etti. Üst turdaki rakibimizi bekleyeceğiz. Taraftarlar bizi olan güvenlerini her fırsatta dile getiriyor ve gösteriyor. Onlara layık olarak sezon sonunda Bank Asya 1. Lige çıkmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ise Adana Demirspor ile iyi bir maç yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
“Genç oyuncularımıza şans verdik. Onları görme açısından iyi bir müsabaka oldu. Rakip bizden daha iyi idi. Kaybettiğimiz pek bir şey yok. Elendiğimiz için üzgünüz ama genç oyuncuları ve takımda kendine yer bulamayanları görme fırsatı açısından çok faydalı bir karşılaşma oldu.''
Adana Demirspor’un ikinci golüne imza atan Süleyman Varlık, ise ligde aldıkları yenilgi nedeniyle maça keyifsiz çıktıklarını söyledi.
Aldıkları galibiyetin kendileri açısından moral olduğunu belirten Varlık, “Bu galibiyet bize psikolojik olarak çok iyi gelecek. Ben de uzun süren kadro dışı cezamın ardından takıma döndüm. Maçta gol atmamda önemliydi. Zor günler geçirdim ama artık takımla birlikteyiz. Ligde geride gibi gözüksek de bu farkı kapatacak bir takımız.'' diye konuştu.
Kayseri Erciyessporlu Mehmet Yaman, Adana demirspor’u tebrik ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:
“Bizden iyi oynadılar. Kazanmak için gelmiştik fakat şansızlıklar yaşadık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İnşallah devre arasında eksikliklerimizi tamamlayarak ikinci yarıya çok daha iyi başlamak istiyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz