Kupayı Getirdiler, Hediyeyi Aldılar

Küçükler kategorisinde Denizli Şampiyonu olan Denizli Belediyespor basketbol kız takımı oyuncuları, kazandıkları kupayı Kulüp Başkanı...

Küçükler kategorisinde Denizli Şampiyonu olan Denizli Belediyespor basketbol kız takımı oyuncuları, kazandıkları kupayı Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu’na verirken, karşılığında spor ayakkabılarını hediye olarak aldılar.

Basketbola damgasını vuran Denizli Belediyespor, önce küçükler de sonra da yıldız erkek ve bayanlarda Denizli Şampiyonu oldu. Küçüklerde Cafer Sadık Abalıoğlu İlköretim Okulu Spor Kulübünü 48-47 yenerek ipi göğüsleyen kız basketbol takımı, şampiyonluk kupasını kulübe getirerek Başkan Rüşan Uzunoğlu’na törenle teslim ettiler. Başkan Uzunoğlu da bu jesti karşılıksız bırakmadı ve takımdaki oyuncuların hepsine basketbol ayakkabıları hediye etti.

Reklam
Reklam

27-31 Mart tarihleri arası Isparta’daki grup maçlarında Denizli’yi temsilen katılacak olan Denizli Belediyespor Basketbol takımı sporcuları, grup birincisi olmak için ellerinden geleni yapacaklarına dair Başkan Uzunoğlu’na söz verdiler. Isparta'da grup şampiyonu olmaları halinde bütün takıma isimleri yazılı forma hediye edeceğini belirten Uzunoğlu, “Denizli Belediyespor’u zirveye taşıyan genç basketbolcularımızla ne kadar övünsek azdır. Başarılılarını karşılıksız bırakmadık ve en iyisinden spor ayakkabıları hediye ettik. Aynı başarıyı grup maçlarında da tekrarlayacaklarına inancımız tam” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: