Küplemez; “uşak İçin Aynı Masanın Etrafında Kenetlenelim”

Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, kentteki kurumların sorunları çözmek için aynı...

Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, kentteki kurumların sorunları çözmek için aynı masanın etrafında toplanması gerektiğini belirtti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Uşak Şube Başkanı Muhterem Balta ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, kentin sorunlara karşı ortak akıl birliği içinde hareket etmesi gerektiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ekonomik ve sosyal anlamda büyüyen kentlerin birliktelik ruhu içinde çalıştığını dile getiren Küplemez, “Maalesef, Uşak aynı çatı altında bir araya gelemiyor. Oysa kurumların hepsi, kentteki yaşam kalitesini ve ekonomiyi geliştirmek için kurulmuş durumda. Aynı masanın etrafında buluşmalı ve kenetlenmeliyiz. Daha önce bu konuyla ilgili bazı çalışmalar yapıldı, fakat hiçbiri başarılı olamadı. Çünkü bir araya gelmeler, kuru kalabalıktan öteye gidemedi. Biz bu anlayışın kırılmasını istiyoruz” dedi.

"TEK YUMRUK OLURSAK BİZİ KİMSE TUTAMAZ"

Küplemez, kurumların bir araya gelmesinin kente büyük yararlar sağlayacağını da belirterek, “Birlikte olduğumuz müddetçe kentin sorunlarını daha kolay çözeriz. Biz sanayiciler, kentte işsizliğin azalması ve ihracatın gelişmesi için çalışıyoruz. Birlik olamadığımız için bazı sorunları aşmakta zorlanıyoruz. Eğer tek yumruk olursak, bizi kimse tutamaz. Çünkü bu kentin önü bulunduğu konum ve içinde barındırdığı dinamiklerden dolayı açık” ifadelerini kullandı.

Kentteki kurumların ortak akıl birliğinde buluşmasının önemli olduğunu ifade eden Uşak TÜMSİAD Başkanı Muhterem Balta, “Uşak sanıldığı kadar küçük bir kent değil. İçinde büyük dinamikleri barındıran bir kentiz. Bu şehrin kıymetini hep beraber bilmeli ve gelişimi yolunda elbirliği yapmalıyız. Eğer bunu sağlamazsak, uzun vadede zarar görürüz. Bu bağlamda, aynı masada kenetlenme düşüncesine sıcak bakıyoruz ve dernek olarak üzerimize düşeni yapacağımızı belirtiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan ziyaretin sonunda Uşak Deri Karma OSB ve TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: