Kura Nehri'nde Çevre Düzenlemesi Çalışmaları

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Kura Nehri'nin çevresini güzel bir görünüme kavuşturacaklarını bildirdi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Kura Nehri'nin çevresini güzel bir görünüme kavuşturacaklarını bildirdi.

Kura Nehri'nde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi alan Köksoy, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan Belediyesi olarak nehrin çevresinde yoğun bir çalışma yapıldığını ifade etti.

Amaçlarının vatandaşa güzel bir hizmet vermek olduğunu vurgulayan Köksoy, "Ardahan Köprüsü ile otogar arasındaki alanda çevre düzenlemesi çalışmasına başladık. Bu çalışmada yürüyüş parkurlarının yanı sıra oturma alanları ve havuz yer alacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kura Nehri'nin Ardahan için önemli bir potansiyel olduğunun altını çizen Köksoy, bu potansiyeli değerlendirmek için nehrin çevresinde düzenleme çalışmaları yürütüldüğünü sözlerine ekledi.

Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: