Kuraklık çalıştayı yapılacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 5...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 5 -8 Aralık tarihlerinde “Kurak ve Yarı Kurak Alan Yönetimi” konulu çalıştay düzenleyecek.
Çalıştaya üniversitelerin orman ve ziraat fakültelerinden, araştırma müdürlüklerinden, kamu kurum ve kuruluşlardan, sivil toplum örgütlerinden 70’e yakın bilim adamı ve uzman katılacak.
Kurak ve Yarı Kurak Alan Yönetimi Çalıştayı’nın iklim değişikline uyum ile olumsuz etkilerinin azaltılması, kullanılacak türler ve yeni teknikler, planlamada ekosistem yaklaşımı, sosyal ekonomik hukuki ve mülkiyet problemleri, sulama, ilgili taraflarla işbirliğinin sağlanması ve kamuoyunda farkındalık oluşturulması açısından olumlu katkı sağlaması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz