Kurallara Uymayanlara Ceza Yağdı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ve uluslar arası yollarda yaptıkları trafik denetimlerinde kurallara...

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ve uluslar arası yollarda yaptıkları trafik denetimlerinde kurallara uymayanlara göz açtırmıyor.

Edinilen bilgilere göre Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri kent merkezinde ve uluslar arası yollarda hafta sonu yaptıkları uygulamalarda bin 589 aracı kontrol etti. Yapılan kontrollerde kusurlu bulanan 20 araç sürücüsüne toplam 60 bin TL cezai işlem uygulandı.

Yetkililer yaz ayları nedeniyle araç yoğunluğunun arttığını bu nedenle de denetimlerin daha da artarak devam edeceğini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: