Kur’an kursları öğrencileri ve velileri Kara Mustafa Paşa Camii’nde bir araya geldi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen yaz Kur’an kursları öğrencileri ve velileri, Kara Mustafa Paşa Camii’nde bir araya geldiler.Pazaryeri ilçesinde okulların kapanması ile birlikte açılan yaz Kur’an kursları öğrencileri ve velilerinin katıldığı programda Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve ilahiler okundu.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen yaz Kur’an kursları öğrencileri ve velileri, Kara Mustafa Paşa Camii’nde bir araya geldiler.
Pazaryeri ilçesinde okulların kapanması ile birlikte açılan yaz Kur’an kursları öğrencileri ve velilerinin katıldığı programda Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve ilahiler okundu. Programa, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı, İlçe Vaizi Sefa Çelik, diğer camilerde görevli imamlar da katıldı. İlçe Vaizi Sefa Çelik tarafından öğrencilere ve velilere Kur’an kursları çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz