Kuran Kursu Öğrencileri Spor Yapacak

Aydın’da yaz Kur’an kurslarına katılan gençlere sporu sevdirmek, ve spora teşvik etmek amacıyla faaliyete geçirilen...

Aydın’da yaz Kur’an kurslarına katılan gençlere sporu sevdirmek, ve spora teşvik etmek amacıyla faaliyete geçirilen ‘Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz Projesi’ nin açılışı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Açılış törenine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Aydın İl Müftü Yardımcısı Necati Topaloğlu, sporcuların eğitmenleri ve minikler katıldı.

Aydın İl Müftü Yardımcısı Necati Topaloğlu, açılış töreni öncesi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra, açılışın yapılacağı Atatürk Kapalı Spor Salonu’na geçen ikili, burada günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Konuşmaların ardından, proje kapsamında çalışıma yapacak antrenör ve branşlar tanıtılırken,sporcu grupları gösterilerini sundu ve çekilen anı fotoğrafı ile tören sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: