Kuran Kursu Öğrencilerinden Belediye Başkanı Geçgel'e Ziyaret

GİRESUN (AA) - Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Tevekli Mahallesi Camisi'nde açılan yaz Kuran kursuna devam eden öğrencileri makamında kabul etti.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Tevekli Mahallesi Camisi'nde açılan yaz Kuran kursuna devam eden öğrencileri makamında kabul etti. Din görevlisi Mustafa Yılmaz ile gerçekleştirdikleri ziyarette öğrenciler, Geçgel'den Tevekli Mahallesi yolunun acilen bitirilmesini, çocuklar için oyun alanları yapılmasını istedi. Geçgel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güce Müftülüğünce açılan Tevekli Mahallesi yaz Kuran kursunda eğitim gören saf ve temiz öğrencileri karşımızda görmek gerçekten sürpriz olmuştur. Kendilerinin Kuran ve din eğitimi almaları bizleri daha da sevindirmiştir. Kuran öğrenmek ve dini konularda bilgi edinmek her müslümanın yapması gereken görevlerden biridir. Bu eğitimin küçük yaşlarda başlaması daha da önemli ve verimlidir" dedi. Kuran kursu öğrencilerinin çok güzel konulara değindiğini ifade eden Geçgel, "Öğrencilerimizin istekleri zaten bizim ilçede yapacağımız projeler arasında. Bizler de elimizdeki imkanlar çerçevesinde onların bu haklı isteklerini en kısa zamanda Güce'ye kazandırmaya gayret ediyoruz. Tevekli Mahallesi yolundaki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu yolda yaşanan sıkıntıların çoğu giderildi. Bundan sonra bu çalışmalar hızlanarak devam edecek. İnşallah kısa sürede bu projeleri hayata geçirerek çocuklarımızın isteklerini yerine getirmiş olacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: