Kuran Kursu Öğrencilerine Mezuniyet Töreni

Artvin’de açılan 8 Kuran kursuna katılan toplam 230 kursiyer için Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde...

Artvin’de açılan 8 Kuran kursuna katılan toplam 230 kursiyer için Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Artvin İl Merkezi'nde açık bulunan 5’i merkez 3’ü de köyde bulunan 8 Kuran kursu, bu yıl için öğretim faaliyetini tamamladı. Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine yaklaşık 300 kişi katıldı. Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Artvin İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Meryem Tabak yaptı. Tabak, kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizler 8 aydır kurslarımıza devam ederek, kurslarımızı renklendirdiniz. İnşallah Kuran'sız bir günümüz olmasın. 'Kuranı öğrendim artık yeter' diye bir köşede oturmayacaksınız. Olduğunuz yerde Kuran kurslarının birer şubesi olarak hizmet edeceksiniz. Sizden beklediğimiz ve temennimiz budur." dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan açılış konuşması ardından sahneye davet edilen Kuran Kurslarındaki kursiyerler Yasin-i Şerif okudu. Kursiyerlere daha sonra sertifikaları törenle verildi. Kursiyerler programın devamında skeçler ve ney eşliğinde ilahiler sundu. Program katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: