Kur’an Kursunda Doğum Günü Sürprizi

Ödemiş’te Manav Ahmet Camisi İmam Hatibi Mustafa Koç, yaz Kur'an kursu öğrencilerinden ikiz kardeşler Ceyda...

Ödemiş’te Manav Ahmet Camisi İmam Hatibi Mustafa Koç, yaz Kur'an kursu öğrencilerinden ikiz kardeşler Ceyda ve Esra için perşembe pazarındaki kafeteryada doğum günü partisi düzenledi.

Manav Ahmet Camisi'nde yaz kursuna yaz Kur'an kursuna katılan öğrencilerin de katıldığı doğum günü partisinde, 3 Temmuz’da doğan Esra ve Ceyda kardeşler büyük bir sürprizle karşılaştılar. Arkadaşlarının alkışları arasında doğum günü pastasındaki mumları üfleyen ikiz kardeşler, şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemediler. Esra ve Ceyda kardeşler hocalarının sürprizinden çok memnun olan ikizler bu doğum günü etkinliği için hocalarına teşekkür ettiler ve hayatlarında ilk defa böyle bir doğum günün kutladıklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Yaz kursuna katılan diğer öğrenciler de arkadaşlarının mutluluklarına ortak oldular. Türkmen Parkında güzel vakit geçiren öğrenciler stres atma fırsatı da buldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz