Kur'an Kursu'nu Tamamlayanlara Başarı Belgesi Verildi

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile Biga Belediyesi'nin düzenlediği Kur'an Kursu'nu tamamlayan öğrencilere

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile Biga Belediyesi'nin düzenlediği Kur'an Kursu'nu tamamlayan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ramazan Tasar, Biga Belediyesi Ada Bilgi Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenen törende, Türkiye genelinde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak Kur'an Kursu açan tek ilçe olduklarını söyledi.

Tasar, kurs sonunda 70 öğrencinin belge almaya hak kazandığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan da öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye etti. Kur'an'ın bir rehber olduğunu belirten Özkan, öğrencilere ömür boyu Kur'an okumaları tavsiyesinde bulundu.

Muhabir: Serten Akkaya/Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: