Kur'an Okuma Yarışması Birincisine Kur'an-I Kerim

Antalya İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan 'En Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda birinci olan Manavgat Anadolu...

Antalya İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan 'En Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda birinci olan Manavgat Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi İnanç Öcalan, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu tarafından Kur'an-ı Kerim ve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan kitapla ödüllendirildi.

Antalya'da 9 imam hatip lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada Antalya birinciliğini elde eden Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi İnanç Öcalan, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı, Okul Müdürü Nadir Arslan, Okul Aile Birliği yöneticileri de hazır bulunduğu ziyaret, İnanç Öcalan'ı tebrik eden Kaymakam Bulgurlu, 29 Nisan tarihinde Muğla'da yapılacak olan bölge şampiyonasında birinci olması temennisinde bulundu. İnanç Öcalan'ın Antalya'da birinci olarak Manavgat'ın göğsünü kabarttığını belirten Kaymakam Bulgurlu, "Bölge birinciliği 28-29 Nisan'da Muğla'da yapılacak. Elde ettiği bu güzel başarıyı Türkiye birinciliğine taşımasını umut ediyoruz" dedi.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu tarafından Kur'an-ı Kerim ve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan kitapla ödüllendirilen İnanç Öcalan, hedefinin Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazanmak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: