Kur'an okumada birinci oldu, ödülü Kur'an oldu

Antalya'da imam hatip liseleri arasında yapılan 'En Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda birinci olan öğrenci,...

Antalya'da imam hatip liseleri arasında yapılan 'En Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda birinci olan öğrenci, Kur'an-ı Kerim ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sas) hayatını anlatan kitapla ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da 9 imam hatip lisesi arasında yapılan Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında birinci seçilen Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi İnanç Öcalan, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Manavgat Milli Eğitim Müdürü Faruk Karcı ve Okul Müdürü Nadir Arslan da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Kaymakam Bulgurlu, birinci seçilen öğrenci İnanç Öcalan'ı tebrik ederek, 29 Nisan'da Muğla'da yapılacak olan bölgeler arası yarışta birinci olması temennisinde bulundu. Bulgurlu, "Öğrencimizi, Antalya'da birinci gelerek Manavgat'ın göğsünü kabarttığı için gönülden tebrik ediyoruz. Elde ettiği bu güzel başarıyı Türkiye birinciliğine taşımasını umut ediyoruz. Birinci gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Bulgurlu, birinci gelen öğrenciye Türkiye birincisi olması için Kur'an-ı Kerim hediye etti. Lise son sınıfta okuyan öğrenci Öcalan, hedefinin Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazanmak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: