Kurban atıkları için 30 bin poşet dağıtılacak

Osmaniye Belediyesi, Kurban Bayramında kesilecek kurbanların atıklarının çevreyi kirletmesi için 30 bin ücretsiz poşet dağıtıyor.Belediye,...

Osmaniye Belediyesi, Kurban Bayramında kesilecek kurbanların atıklarının çevreyi kirletmesi için 30 bin ücretsiz poşet dağıtıyor.
Belediye, Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce çöp poşeti dağıtarak, vatandaşların kurban atıklarını dışarı atmalarını ve çevreyi kirletmelerini önlemeye çalışacak.
Osmaniye Belediyesi, çevre kirliliğinin insan sağlığını da önemli ölçüde etkileyeceğini göz önünde bulundurarak, vatandaşları, kurban atıklarını çöp poşetlerine veya kazılan çukurlara atmaları hususunda göreve çağırıyor.
Yetkililer, kurban poşetlerinin dağıtımına mahallelerde başladı. Kurbanlık et ve sakatatlarda kullanılacak poşetlerin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağı bildirildi. Osmaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından dağıtılan poşetleri alan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz