Kurban Bayramı

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, bayramların toplumsal dayanışmayı ve milli gücü besleyen özel günler olduğunu bildirdi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, bayramların toplumsal dayanışmayı ve milli gücü besleyen özel günler olduğunu bildirdi.

Attar, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tarih boyunca bayramların her zaman coşkuyla kutlandığını, bu yılki Kurban Bayramı'nın da hep beraber, millet olarak coşkuyla ve sevinçle kutlanacağını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Milleti'nin, daha çok yükselmesi ve yücelmesinin, bayram gibi özel günlerin iyi değerlendirilmesine bağlı olduğuna dikkati çeken Attar, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu bayramda birbirimizin acılarını paylaştığımız gibi, sevinçlerini ve mutluluklarını da paylaşacağız. Bayramlar, toplumsal dayanışmayı ve milli gücümüzü besleyen özel günlerdir. Bu vesileyle şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum. Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde insanları tehdit eden huzursuzlukların sona ermesini Allah'tan niyaz ediyorum."

Muhabir: Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: