Kurban Bayramı

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, "Bayramlar rahmet, şefkat, acıma duygularının doruğa çıktığı, yüzlerin güldüğü, keder ve üzüntülerin giderildiği, evlerin bereketlendiği, bir

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, "Bayramlar rahmet, şefkat, acıma duygularının doruğa çıktığı, yüzlerin güldüğü, keder ve üzüntülerin giderildiği, evlerin bereketlendiği, bir kutlu zaman dilimidir" dedi.

Malğaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın insanlığa, Türkiye'ye ve İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini söyledi.

Bayramların insanların birlik ve beraberliğini daha da pekiştirdiğini ifade eden Malgaç, şöyle konuştu:

"Bayramlar rahmet, şefkat, acıma duygularının doruğa çıktığı, yüzlerin güldüğü, keder ve üzüntülerin giderildiği, evlerin bereketlendiği, bir kutlu zaman dilimidir. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, küskünlerin barıştığı sevgi dolu günlerdir. Alaplı halkının ve tüm İslam aleminin, mübarek Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: