Kurban Bayramı Çorlu’da huzur içinde kutlanıyor

Kurban Bayramı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde huzur içerisinde kutlanıyor. Bayram namazında camileri dolduran vatandaşlar bir bayrama...

Kurban Bayramı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde huzur içerisinde kutlanıyor. Bayram namazında camileri dolduran vatandaşlar bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadı.

Cami dışına taşan cemaat evlerinden getirdikleri seccadeler üzerinde bayram namazını kıldı. 500 yıllık tarihi Süleymaniye Camii’nde (Camii Kebir) kılınan bayram namazında ise ülkemiz ve tüm inananlar için barış huzur ve mutluluk dileklerinde bulunuldu. Van depreminde hayatını kaybeden 650 vatandaş ve şehitler için dualar edildi. Namaz sonrasında Van depreminde mağdur olan vatandaşlar için yardım toplandı.

Reklam
Reklam

Süleymaniye Camii'nde kılınan bayram namazından sonra cami çıkışında vatandaşlar kendi aralarında bayramlaştı. Çorlu Belediyesi zabıta ekipleri cemaate bayram şekeri ikram etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz