Kurban Bayramı mesajları: En güzel, kurumsal, dini, değişik, resimli Kurban Bayramı mesajları

Bayramı coşkuyla yaşayan kişiler, gönüllerindeki dilek ve duaları Kurban Bayramı mesajları sayesinde diğer kişilerle paylaşır. Uzakta olan sevdiklerini veya ailelerini Kurban Bayramı mesajlarıyla mutlu etmek isteyen kişiler için güzel bayram mesajları mevcuttur.

Bayram mesajları, en çok aranan konular arasında yer alır. Bayram denince akla ilk olarak sevdiklerin bir araya gelip mutlu ve huzurlu anlar geçirdiği günler gelir. Ancak iş, seyahat ve tatil nedeniyle uzakta olan kişiler, güzel, resimli bayram mesajlarıyla sevdiklerinin bayramını kutlar. Genellikle bayramın ilk gününü kurban ibadetlerini yerine getirmeye ayıranlar, ikinci gün bayram ziyaretlerini yapar. Özellikle iş arkadaşlarının, yakın çevresinin ve ailesinin bayramını kutlamak isteyenler, bayramda kullanabilecekleri birbirinden değişik Kurban Bayramı mesajları araştırmaya başlar.

Reklam
Reklam

İslam dinine göre bayram günlerinde küs kalmak hoş görülmezken, yollanan Kurban Bayramı mesajı, dargın olunan kişilerle barışılmaya ve iletişim kurmaya yardımcı olabilir. Diğer yandan, sosyal medya hesaplarından takipçileriyle iletişim kurarak onların bayramını tebrik etmek isteyenler de bayram mesajı arayışı içerisine girer.

Kurban Bayramı mesajları

  • "Allah, kestiğiniz kurbanları kabul etsin ve size bol sevaplar versin. Bayramın neşesini sevdiklerinizle birlikte paylaşarak yaşamanızı diliyorum. İyi bayramlar!"

  • "Rabbim, bu mübarek Kurban Bayramı'nda sıkıntı çekenlerin sıkıntılarını gidersin, dertlilere derman versin, borcu olanlara ödeme kolaylığı nasip etsin, ellerini Allah’a açıp dua edenlerin dualarını kabul eylesin."

  • "Hayatta öyle güzel insanlar vardır ki arada bir arayıp konuşmak, görüşmek istersiniz. Bir de her zaman yanında olmak, gözlerinin içine bakmak istediğiniz özel insanlar vardır. Bayramın mübarek olsun."

  • "Birbirine küs olanların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden biri olan Kurban Bayramınız kutlu olsun."

  • "Yüce Mevla, ülkemizi her türlü bela ve musibetlerden korusun. Milletimizi bölmeye ve ülkemizi yıkmaya çalışanlara fırsat vermesin. Bayramınız mübarek olsun."

  • "Gecenin huzurlu yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzak, melekler yanında olsun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul olsun. Kurban Bayramın mübarek olsun."

  • "Yüreğine bin damla mutluluk serpilsin, gönlün bin sevinçle dolsun. Tüm hayallerin gerçeğe dönüşsün, duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun."

  • "Bayram, dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi ve soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en içten şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim."

  • "Bayramınız mübarek olsun, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim."

  • "Dualarınızın kabul olması temennisiyle hayırlı bayramlar dilerim. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler sizinle olsun."

  • "Bayramınız kutlu olsun, Rabbim dualarınızı kabul etsin."

  • "İlkbahar gelinciklerinin en güzel başlangıçları gibi, umarım bu bayram da sana ve sevdiklerine mutluluk ve neşe getirir. Kurban Bayramı'nı kutluyorum, dileğim bu bayramın huzurlu geçmesi ve sevdiklerinle birlikte güzel anılar biriktirmenizdir."
Reklam
Reklam

Kurumsal Kurban Bayramı mesajları

  • "Kurumumuz adına, tüm çalışanlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, bu özel günün tüm güzelliklerini sizlerle birlikte paylaşmayı umarız. Bu bayramda sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi dileriz."

  • "Değerli çalışanlarımız, Kurban Bayramı'nın getirdiği barış, mutluluk ve bereketin siz ve ailenizle olmasını dileriz. Bayramınız kutlu olsun."

  • "Birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurban Bayramı'nda, tüm çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz."
Reklam
Reklam

"Kurban Bayramı, hoşgörü, sevgi ve paylaşmanın sembolüdür. Kurumumuz, bu özel bayramda tüm çalışanlarının birlik olmasını, sevgi ve saygı hislerinin paylaşılmasını amaçlar. Bu özel bayramda sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmenizi dileriz."

Reklam
Reklam

Dini kurban bayramı mesajları

  • "Bizi yaratan Allah’a şükürler olsun. Bütün müslümanlara hayırlı olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun."

  • "Rabbimiz AIIah, fikrimizi zikruIIah, kaIbimizin nuru ResuIIuIah, evveIimiz AIIah, ahirimiz AIIah, rehberimiz KeIamuIIah, Rabb’imiz hayırIara ihsan et bu Kurban Bayramımızı inşallah."

  • "Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan Yüce Yaratan Allah (c.c.), hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder. Bu Kurban Bayramında dualarımız Yüce Allah’a. Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah."

  • "Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği bir bayram dilerim."

Resimli kurban bayramı mesajları