Kurban Bayramı Öncesi Emniyet Vatandaşı Hırsızlık Olaylarına Karşı Uyardı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri tarafından, Kurban Bayramı’nda yaşabilecek olan hırsızlık...

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri tarafından, Kurban Bayramı’nda yaşabilecek olan hırsızlık olaylarına karşı uyararak bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Polis ekipleri, Karakaş Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı'nda esnaf ve vatandaşlar hırsızlık olaylarına karşı uyarıldı. Vatandaşlara dağıtılan broşürlerle bilgi verildi. Polis ekipleri, site yönetimlerinin de bina girişlerine kamera, çevrelerine sensörlü ışık taktırarak hırsızlık olaylarına karşı önlem alabileceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Hırsızlık olaylarına yönelik çeşitli uyarıların yer aldığı broşürde, evlerden hırsızlığa karşı alınacak fiziki ve kişisel önlemler vurgulandı.

Herhangi bir şüpheli durumlarda “155 Polis İmdat” hattını arayarak bildirimlerde bulunucağını belirten ekipler kimlik bilgilerin herhangi bir üçüncü şahısla paylaşılmayacağını kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: