Kurban Bayramı'na Doğru

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kuru, mesajında, yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birleştirici özelliğiyle insan olmanın erdemini en sade ve yüce duygularla yaşattığını belirterek, "Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlam ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Kurban Bayramı'nı fedakarlık ve yardımlaşma duygularını taşıyarak, umut dolu bir gelecek planlarıyla yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı'nın bir değerler bütünü olduğunu vurgulayan Kuru, mesajında, "Bu bayram, teslimiyette sadakat gösterenlerin bayramıdır. Bu bayram, anneye ve babaya itaat edenlerin bayramıdır. Bu bayram, ilahi iradeye ve takdir edilene rıza gösterenlerin bayramıdır. Bu bayram, geçmişi yeniden yaşamasını bilenlerin bayramıdır. Bu bayram, sahip olduklarını mazlum, mahrum, mağdur ve muhtaç insanlarla paylaşabilenlerin bayramıdır. Bu bayram, sevincin, saygının, huzurun, sevginin ve barışın adıdır" ifadelerine yer verdi.

Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini bayram günleriyle sınırlı tutmamak gerektiğini belirten Kuru, şunları kaydetti:

"Yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde bayramları hatırlamalı ve bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Bayram günlerinde yoğunlaşan barış, hoşgörü ve kardeşlik iklimini, yaşantımızın olağan akışı içinde yaşayabilme çabası toplum olarak bizleri, birbirine çok daha bağlı ve güçlü bir hale getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın, Sivas'ımıza, ülkemize ve milletimize huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum. Kardeşçe nice bayramlara."

Reklam
Reklam

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: