Kurban Bayramı'na Doğru

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Eren, mesajında, bayramların kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamının yeniden tesis edilebilmesine imkan sağlayan müstesna günler olduğunu belirterek, "Bize sevgimizi, birlik ve beraberliğimizi gösterme fırsatı veren bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Eren, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Modern hayatın koşuşturması içinde karşılıklı ziyaretleşme fırsatı bulamayan bizlere, bir nebze olsun soluklanıp kendimizi ve yanı başımızdakileri fark etme imkanı sunan, içimizdeki karşılıksız sevme ve paylaşma duygumuzu yoğunlaştıran, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendiren mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Sağlıklı ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Serhat Zafer / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: