Kurban Bayramı'na Doğru

Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Asri Mezarlık içindeki Adana Garnizon Şehitliği'ni ziyaret eden Avcı, burada şehit ailelerine başsağlığı diledi ve şehitlerin kabrine karanfil bıraktı.

Geçen yıl Adana'da yapılan izinsiz gösteride yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şehit polis memuru Veli Ataşçı'nın ailesini ziyaret eden Avcı, daha sonra sırayla, Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ni, Seyhan Belediyesi Erkek Yetiştirme Yurdu'nu, Seyhan Belediyesi Huzurevi'ni, Adana Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nı, İl Jandarma Alay Komutanlığı'nı, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Zabıta Daire Başkanlığı ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışan personelle bayramlaştı.

Reklam
Reklam

Ziyarete, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç ile Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan katıldı.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: