Kurban Bayramına Doğru

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve huzur içinde bir bayram geçirmeleri için önlemler aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve huzur içinde bir bayram geçirmeleri için önlemler aldı. Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da her türlü tedbirin alınması yönünde çalışmaların tamamlandığını, tüm ekiplerinin görevleri başında olacaklarını belirtti. Belirlenen kurban satış yerleri dışında aykırı hareket edenlere cezai müeyyidelerin uygulanacağını bildiren Yalım, özellikle bu yıl içerisinde tahliyesi tamamlanma aşamasına gelen Çıksorut ahırları bölgesinde büyük baş ve küçükbaş hayvan hareketlerine izin verilmeyeceğini, bunun yerine her türlü toptan alım ve satışların Çay Başı Besi Organize Bölgesinde yapılacağını kaydetti. Cadde ve sokaklarda kurban kesimi, alım ve satıma, kente yakışmayacak bu tür olumsuz görüntülere müsaade edilmeyeceğini vurgulayan Yalım, bu tür olumsuzlukların tespit edilmesi halinde söz konusu bölgelere tüm yasal işlemlerin zabıta ekiplerince gerçekleştirileceğinim kaydetti. Yalım, vatandaşların ulaşım ile ilgili sorunları için 24 saat açık olan "Alo 153" ihbar hattını arayabileceklerini bildirdi. Öte yandan Büyükşehir Belediyesine ait müzelerin 16-17-18 Ekim'de 08.30-17.00 saatleri arasında yerli ve yabancı konukların ziyaretleri için ücretli olarak tüm gün açık olacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: