Kurban Bayramı'na Doğru

OSMANİYE (AA) - Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

OSMANİYE - Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Çakmak, mesajında, bayramların dostluk, barış, birlik ve beraberlik içinde kutlanan müstesna günler olduğunu belirterek, bu günlerde yapılan ziyaretlerin çok önemli olduğunu vurguladı. Bayram sevincini ve mutluluğunu paylaşmanın önemine dikkati çeken Çakmak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Böyle bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bayramları fırsat bilerek yaşlıları, akrabalarımızı, komşularımızı, tanıdıklarımızı, çevremizdeki yaşlı ve yoksul insanları ziyaret edelim. Bayram sevinci ve mutluluğunu paylaşmalıyız. En içten duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." Tarhan ise dini bayramların birlik ve beraberlik içerisinde kutlanan çok önemli günler olduğunu belirtti. Kurban Bayramı'nı kutlayacak olmanın kendisine huzur ve mutluluk yaşattığını bildiren Tarhan, şunları kaydetti: "Dini ve milli bayramlarımız, halkımızın birlik ve beraberliğini sağlayan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı ve bunun yanında sevgi, saygı ve barış ortamı yaratan, ülkemizin her yanında geleneksel olarak birlikte kutladığımız çok özel ve anlamalı günlerdir. Kurban Bayramı'nın ülkemize ve Kadirlimize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgiler ve saygılar sunarım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz